Caring babysitters for your kids

Gimtadienis Panemunės miške

Pirmadienis, Rugpjūtis 31, 2015 @ 08:08 AM

Ketvirtadienį (08.27) po pietų Panemunės šile buvo švenčiamas Vaikų judesio ir laisvalaikio studijos RitaRa gimtadienis. Paminėtas įmonės 5 metų sukaktis. Gimtadienio metu vaikus ir tėvelius linksmino klounas, buvo daug žaidimų, suvalgytas didelis tortas.

Vaikų judesio ir laisvalaikio studija RitaRa – tai sporto klubas įvairaus amžiaus vaikams, kuriame vyksta individualūs užsiėmimai. Čia pastoviai sportuoja vaikai, turintys fizinę negalią, kuriems reikia pagalbos formuojant taisyklingus judesius. Užsiėmimo metu stiprinami silpni raumenys, vaikas mokomas laikyti pusiausvyrą, savarankiškai judėti. Taikomi raumenų tempimo pratimai, stuburo mobilizacija.

Taip pat mankšteles lanko kūdikiai. Mažieji sportininkai lavina savo judėjimo įgūdžius priklausomai nuo jų amžiaus tarpsnio. Užsiėmimų metu kūdikis skatinamas dalyvauti įvairioje veikloje, susipažįsta su kintančia aplinka, mokosi bendrauti, lavina socialinius įgūdžius.

Apsilanko ir moksleiviai. Šie dažniausiai skundžiasi laikysenos problemomis. Užsiėmimo metu stiprinami raumenys, lavinama jėga, ištvermė, koordinacija, pusiausvyra, šoklumas ir vikrumas.

Vaikų judesio ir laisvalaikio studijoje RitaRa dirba 3 kineziterapeutės turinčios aukštąjį universitetinį išsilavinimą bei darbo patirtį.

Per 5 metus studija nuveikė įvairių darbų. Rašė informacius straipsnius tėveliams apie vaikų fizinį aktyvumą, jo svarbą ir trūkumą. Dalyvavo stovyklose, skirtose sveikiems ir neįgaliems vaikams. Dirbo pagal projektus su vaikais ir suaugusiais. Taip pat persikelė į patogesnes patalpas K. Baršausko gatvėje. Papildė savo inventorių įvairiais treniruokliais. Vaikai sportuoja su MOTOmed gracile 12, TotalGym, TRX treniruokliais, BOSU kamuoliu.



Komentuoti